Fudbal

Juventusu ne ide sa Alegrijem

Allegri4
N
akon što su na debiju novog trenera, Masimilijana Alegrija, izgubili od petoligaša Lućenta sa 3:2, fudbaleri Juventusa ni u drugoj provjeri nijesu ostvarili trijumf, odigravći 0:0 sa Ćezenom.

Juventusu ne ide sa Alegrijem
Portal AnalitikaIzvor

Šokantan ishod meča sa Lućentom mogao bi da se nazove "jednim usamljenim kiksom", da nije bilo remija sa ekipom koja je prošle sezone bila četvrta u drugoj ligi Italije i potom se probila u Seriju A.

Alegri je odlučio da ovoga puta za "staru damu" isprva nastupe Storari, Sorensen, Bonući, Kjelini, Lihtštajner, Padoin, Pirlo, Pereira, Mota, Đovinko i Ljorente, a u nastavku su šansu dobili i Ogbona, Kaseres, Marone, Markizio, Asmoa, Pepe, Spinacola, Koman, Vitale i Buenakasa.

Juventusu sada slijedi put na turneju u Džakartu, đe će 6. avgusta odmjeriti snage sa selekcijom odabranih igrača iz šampionata Indonezije. Alegrijeva ekipa će potom igrati 10. avgusta u Sidneju protiv "ol-star" ekipe prvenstva Australije, a zatim 16. avgusta u Singapuru protiv tima najboljih stranaca koji nastupaju u tamošnoj ligi.

Portal Analitika