Politika

Članovi Predsjedništva Pozitivne traže ostavku Darka Pajovića

2907inicjativa
Č
lanovi Predsjedništva Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić, Dritan Abazović, Dragan Ćiro Cvetković, Nikola Koćalo, Goran Đurović, Luka Rakčević, Emin Duraković i Miloš Konatar, uputili su Incijativu Predsjedništvu Pozitivne Crne Gore kojom traže ostavku predsjednika stranke i organizovanje stranačkog kongresa u što kraćem roku.

  Članovi Predsjedništva Pozitivne traže ostavku Darka Pajovića
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju navedenih članova Predsjedništva, dostavljenom Portalu Analitika, navodi se da se inicijativa podnosi jer Pozitivna nije u prethodnom periodu uspjela da ostvari očekivane rezultate na lokalnim izborima,te da je stranka nakon parlamentarnih izbora 2012. imala političke udarce, odlaske odbornika i poslanika.

-Polazeći od činjenice da su unutar stranački odnosi već određeno vrijeme na niskom nivou, da je nepovjerenje u vrhu stranke zabrinjavajuće, a što smatramo nepremostivom preprekom za stvaranje jake stranke koja će biti okosnica budućeg političkog razvoja našeg društva, ističe se u inicijativi.

Portalu Analitika je iz Pozitivne Crne Gore potvrđena autentičnost navedenog dokumenta.

Članovi Predsjedništva zahtijevaju hitno sazivanje sjednice Predsjedništva u proširenom sastavu, sa svim lokalnim organizacijama PCG.

Članovi Predsjedništva Pozitivne Crne Gore su:

Darko Pajović, predsjednik

Goran Tuponja,generalni sekretar

Mladen Bojanić, potpredsjednik

Azra Jasavić, potpredsjednica

Dejan Božović, menadžer

Srđan Perić, politički direktor

Nikola Koćalo

Goran Đurović

Dritan Abazović

Miloš Konatar

Emin Duraković

Dragan Ćiro Cvetković

Predrag Popović

Luka Rakčević

Portal Analitika