Košarka

A tim nastavlja pripreme u Podgorici

KosarkasiPripreme
M
uška košarkaška seniorska reprezentacija u srijedu u Podgorici nastavlja pripreme za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naredne godine. Nakon dana odmora po povratku sa turnira u Skoplju na kojem su ostvarili pobjedu (Poljska) i doživjeli dva poraza (Italija i Makedonija), izabranici Luke Pavićevića počinju završni dio priprema u sklopu kojeg će imati dvije provjere na turniru u Podgorici.

A tim nastavlja pripreme u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Treningom u Sportskom centru ''Morača'' sa početkom u 11 sati, Suad Šehović i saigrači ulaze u završnu fazu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Posljednje provjere pred početak kvalifikacija za Eurobasket naredne godine, izabranici Luke Pavićevića imaće na turniru u Podgorici predstojećeg vikenda protiv Švajcarske i Mađarske, koje se, takođe, pripremaju za početak kvalifikacija.

Kvalifikacije za Eurobasket počinju 10. avgusta, a rivali našoj reprezentaciji biće Izrael, Holandija i Bugarska. Plasman na šampionat Starog kontinenta izboriće dvije prvoplasirane selekcije iz kvalifikacionih grupa, osim najslabije drugoplasirane selekcije.

Portal Analitika