Politika

SDP: Vuković je čitavu političku karijeru proveo u lutanju

Sdp
K
ada pisac Miloševicevog Ustava države u kojoj je Crna Gora bila ponižena, Miodrag Vuković optuži SDP da luta, onda to samo možete uzeti kao pouzdan znak da ste na pravom putu, saopšteno je danas iz SDP-a.

SDP: Vuković je čitavu političku karijeru proveo u lutanju
Portal AnalitikaIzvor

- Jer, kako to drugačije shvatiti budući da dolazi od političara čija je čitava politička karijera provedena u lutanju, kažu u SDP-u.

Za Vukovića, kako se dodaje, SDP je lutao i kada je branio Crnu Goru i multietnički sklad od njega i beogradskih mu mentora.

- I onda kada je dizao glas protiv ratne politike Vukovićeve partije koja je srušila onu pravu Jugoslaviju, i onda kada smo vapili zbog Štrbaca, Bukovice, Morinja, Dubrovnika i ostalih stratišta Vukovićeve ratne političke faze.Vukovićeva politička, državna i nacionalna lutanja, zablude i metamorfoze, zbog njihove brojnosti nije bilo lako biljeziti. Sve države koje je Miško Vuković branio, poslije je napadao i rušio. Saveznici i države su bili izdani, ali vlast po svaku cijenu ne, poručeno je iz SDP-a.

Ipak, kako se navodi, jedno je sigurno - Miodrag Vuković je promijenio toliko država da nijesmo sigurni da i danas zna u kojoj živi.

- Ipak, drago nam je sto je Vuković sa zakašnjenjem shvatio svoje nekadašnje zablude i lutanja, i unaprijed iskazujemo zadovoljstvo što će jednog dana, opet sa zakašnjenjem, shvatiti i svoja današnja lutanja, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika