Region

Vučić: Ministri, a da malo ljetujete u Srbiji?

okvucina
P
remijer Srbije Aleksandar Vučić zamolio je ministre u Vladi da bar dio svog ljetnjeg godišnjeg odmora od dvije nedjelje provedu na nekoj od destinacija u Srbiji.

Vučić: Ministri, a da malo ljetujete u Srbiji?
Portal AnalitikaIzvor

To za „Blic“ otkriva jedan od ministara koji je bio prisutan na sednici Vlade u četvrtak. Kako je rečeno, premijer je time apelovao na kolege u Vladi da i ličnim primjerom pokažu da imaju razumijevanja za veliku ekonomsku krizu u Srbiji i da dio novca od zarade potroše u Srbiji.

- Nije to bila nikakva direktiva, već samo sugestija da bi bilo dobro da ljudi koji vode Srbiju dio novca za odmor potroše u nekim od naših ljetovališta i da tako ličnim primjerom pokažu da pomažu ekonomiju Srbije. Neka ministri 10 dana provedu gdje god žele i na kojim god morima žele, ali neka se bar pet dana odmore i potroše novac na nekom jezeru, planini ili banjama kojih ima dosta u Srbji - prepričava izvor šta je Vučić poručio kolegama.

Sagovornik kaže da će se vidjeti da li će ministri poslušati predlog premijera, jer prve reakcije na samoj sjednici nisu bile ohrabrujuće.

- Mnogi su bili namršteni zbog takvog predloga - kaže on.

 

 

Portal Analitika