Muzika

Loše vrijeme nije spriječilo mlade da dođu na „Lake fest“

2607Lake1
T
radicionalni rok festival „Lake fest“ koji se održava već četvrtu godinu, počeo je juče pored jezera Krupac nadomak Nikšića, i trajaće do sjutra kasno u noć. Prvo veče obilježilo je kašnjenje od skoro dva sata zbog izuzetno loših vremenskih prilika, piše Dan.

Loše vrijeme nije spriječilo mlade da dođu na „Lake fest“
Portal AnalitikaIzvor

Tako je nastup grupe „Ubrzo potom“, koja je zvanično otvorila festival, počeo oko 19 časova. U iščekivanju razvedravanja kašnjenje je dobro iskoristio hrvatski pjevač Zlatan Stipišić Điboni koji se raspjevao sa bendom pred nastup koji je počeo u ponoć.

Loše vrijeme, kazao je Danko Jokanović u ime organizatora ipak nije spriječilo na hiljade mladih iz skoro svih država okruženja da dođu na festival.

2607Lake2„Uprkos lošem vremenu koje je ispratilo početak festivala, ove godine će biti apsolutno najviše posjetilaca. Ljudi pristižu sa svih strana, iz bivših republika Jugoslavije, Mađarske i Bugarske. Najveći broj gostiju očekujemo tokom noći i sjutra“, rekao je Jokanović.

Iako je veliko nevrijeme koje se desilo prije dvadesetak dana desetkovalo šumu topola Jokanović je istakao da su teren skoro u potpunosti uspjeli da saniraju.

„Kamp je postavljen bez problema i obezbijeđeni su svi uslovi za one koji će tu boraviti danonoćno“, kazao je Jokanović piše Dan.

Cijene ulaznica za tri dana koštaju 25 eura, a karta za jedan dan 10 eura i mogu se kupiti na ulazu u kamp, ali i u Podgorici. Za brojne kampere prostor za boravak je potpuno besplatan, kao i prethodnih godina. Loše vrijeme nije smetalo prve večeri ljubiteljima roka i fanki zvuka.

Izvor: Dan; foto: cdm.me

Portal Analitika