Politika

Predsjedništvo SDP: Otvorena mogućnost za manjinsku vlast ELPG u Podgorici

download
Predsjedništvo Socijaldemokratske partije otvorilo je večeras nakon petočasovne rasprave mogućnost za formiranje manjinske vlasti u Podgorici. U kratkom saopštenju koje je proslijeđeno Portalu Analitika nakon sjednice navodi se da je Predsjedništvo Socijaldemokratske partije jednoglasno potvrdilo odluku da je koncept nestranačkog kandidata za gradanačelnika Podgorice najbolja ponuda za građane Podgorice.

Predsjedništvo SDP: Otvorena mogućnost za manjinsku vlast ELPG u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

-Predsjedništvo je otvorilo mogućnost dobijanja podrške listi „Evropsko lice Podgorice“ za manjinsku upravu Glavnog grada Podgorice, navedeno je u saopštenju.

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić rekao je prije dva dana, kada je objavljena propast pregovora sa DPS-om, da su ponovni izbori u Podgorici najrealniji ali nije isključio ni druge opcije.

- Postoje i druge mogućnosti zavsino od toga šta će se desiti u okviru Evropskog lica Podgorice, rekao je tada Krivokapić.

Predsjedništvo  je dalo podršku Opštinskim odborima u Baru, Bijelom Polju i Pljevljima da u koordiniranim aktivnostima završe pregovore o formiranju lokalnih vlasti, zaključeno je u saopštenju.

 

 

 

Portal Analitika