Vaterpolo

Saopštenje VPSCG: Nema karata za završne mečeve!

VPSCGlogo
V
aterpolo i plivački savez Crne Gore izdao je saopštenje za javnost povodom velikog broja zahtjeva za nabavku ulaznica za polufinalne i mečeve za medalje na Evropskom prvenstvu, koje prenosimo u cjelosti.

Saopštenje VPSCG: Nema karata za završne mečeve!
Portal AnalitikaIzvor

''Crnogorska vaterpolo reprezentacija nastavila je trend sjajnih rezultata na velikim takmičenjima, a direktan prolazak u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti potvrda je svega toga.

Kao i do sada, vlada ogromno interesovanja za praćenje polufinalnih utakmica, i utakmica za medalje. Mađarski vaterpolo savez je uoči šampionata podijelio svim savezima određenu kvotu karata, riječ je o 100 ulaznica, koje je vaterpolo i plivački savez Crne Gore kupio i podijelio zainteresovanim navijačima, koji su ranije izrazili želju da prate završne mečve.

Ulaskom Crne Gore u polufinale Evropskog prvenstva, čime se stekla mogućnost za osvajanje jedne od medalja, Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore stigli su zahtjevi za obezbjeđivanje velikog broja dodatnih karata. Kao i na prethodnim velikim takmičenjima, Savez je činio sve što mu je u moći da obezbijedi dodatni broj karata, stoga se i obratio organizatoru koji je izašao u susret sa svega 40 dodatnih ulaznica. Dakle, tu više nije u pitanju spremnost, angažovanost i želja Saveza da se udovolji svim zahtjevima naših navijača, pa da ih kupi i po drastično većim cijenama, već nemogućnost da se dođe do istih.

Mađari, kao organizatori, su izuzetno rigorozni, nivo organizacije takmičenja, kao i obezbjeđenje kompleksa su na izuzetno visokom nivou. Stoga, upozoravamo i molimo sve one koji su planirali da gledaju završne mečeve šampionata, a nemaju kartu, da ne kreću na put, jer Savez nije u mogućnosti da ih obezbijedi! Naglašavamo, još jednom, Savez je prethodnih dana uradio sve što je u njegovoj moći, da obezbijedi koji kontigent karata više, međutim domaćin je odobrio uzuzetno malu količinu! Još jednom molimo sve one koji nemaju kartu, da ne kreću na put, jer Savez nije u mogućnosti da ih obezbijedi!''

Portal Analitika