Politika

ŠĆEKIĆ: Premijerova poruka pozitivna, podrška da ne bude samo deklarativna

293dadosl
P
redsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić kazao je u izjavi za Portal Analitika, da poruku predsjednika Vlade Mila Đukanovića doživljava pozitivno i da će opština Berane dati sve od sebe da saradnja sa Vladom bude kvalitetna.

ŠĆEKIĆ: Premijerova poruka pozitivna, podrška da ne bude samo deklarativna
Portal AnalitikaIzvor

Premijer Đukanović juče je, povodom dana opštine Berane, kazao da je ta opština jedan od ključnih centara sjevernog regiona i cijele Crne Gore i da može računati na Vladinu punu podršku za sve projekte i aktivnosti.

Šćekić je  istakao da premijerove poruke shvata ozbiljno pod uslovom da podrška nije, kako naglašava, samo deklarativna.

- S obzirom da poruke premijera doživaljavam kao ozbiljne, očekujem da će  i saradnja ići u tom pravcu i da podrška premijera nije samo deklarativna. Kakva je komunikacija pokazaće  i rezultati a mi kao opština ćemo dati sve od sebe da saradnja sa Vladom bude kvalitetna – rekao je Šćekić za Portal Analitika.

On je naveo da će uostalom biti vremena da se sagleda kakva će saradnja biti.

- Očekujem da će premijerovu poruku čuti ministri i ostali u Vladi i da će se, na osnovu autoriteta koji on ima, i u ministarstvima ophoditi prema lokalnoj samoupravi na na način na koji je premijer naveo. U svakom slučaju ovu poruku doživljavam kao pozitivnu i mi želimo da imamo dobru saradnju sa Vladom. Lokalna i državna vlast su neodvojive cjeline  i Vlada i opštine moraju da imaju dobru saradnju prije svega zbog građana i same opštine Berana – poručio je Šćekić.

 

Portal Analitika