Muzika

Na ovogodišnjem Refresh festivalu preko 50 izvođača

rf2
O
vogodišnji, osmi Refresh festival održaće se od 7. do 9. avgusta u kotorskom klubu Maximus u Starom gradu. Na tri odvojene bine nastupiće preko 50 izvođača, a program glavne bine, koja prima oko 2000 posjetilaca, predvode svjetske DJ zvijezde Steve Bug, Mauro Picoto, Džimi Van M i tehno tandemi Oktave One i Kaiserdisco.

Na ovogodišnjem Refresh festivalu preko 50 izvođača
Portal AnalitikaIzvor

 

Festival u Kotoru ponovo će na Fresh bini ugostiti neke od najzanimljivijih crnogorskih DJ asocijacija kao što su Tehno Klinika, Beat at Joes i GroovyCastelNouvo, a novitet ove godine svakako je Trance bina čiji hedlajneri su Vil Atkinson, Standerwick i čuvena DJ diva Claudia Cazacu.

- Kultni njemački DJ i producent Stiv Bag konačno stiže na Refresh sa jednim od svojih nepogriješivih setova po kojima je dobro poznat svim ljubiteljima elektronskog zvuka. Prestižni magazin „Resident Advisor“ prozvao ga je „Gentleman of Techno“, jer uz istančan ukus i vještinu punu finesa, jednako pokreće najzahtjevnije klabere i one kojima je njegovo ime, sa punim pravom, sinonim za odličan provod – saopštili su organizatori.

Ulaznice za ovogodišnji Refresh festival, biće u prodaji od četvrtka 24. jula i to uz promo akciju „1+1“ gdje se po cijeni jedne trodnevne ulaznice od 20 eura dobijaju dvije!

- U pitanju je veoma limitiran broj ulaznica, a nakon isteka promo prodaje, ulaznice je moguće nabaviti po cijeni od 20 eura za jednu trodnevnu, odnosno 10 eura za jednodnevnu ulaznicu. Prodajna mjesta su pivnica As u Kotoru (Stari grad, trg od oružja) i knjižara „Mamut“ u podgoričkom šoping centru „Delta city“ – navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika