Novi proizvodi

VIDEO: HTC One Max

HTC-One-Mini-ATT
H
TC One Max nikoga neće ostaviti ravnodušnim. On je prvi Android OS mobilni sa čitačem otiska prsta i ujedno najveći mobilni telefon ovog tajvanskog proizvođača.

VIDEO: HTC One Max
Portal AnalitikaIzvor

HTC One Max ima luksuzan i ekstravagantan dizajn. Njegovo kućište je izrađeno od metala, što konstrukciju čini izdržljivom, kompaktnom i jedinstvenom.

Posjeduje Full HD ekran od 5,9 inča koji ima Corning Gorilla Glass 3 zaštitu, Android 4.3 Jelly Bean operativni sistem i Qualcomm Snapdragon Quad-core procesor od 1,7GHz. Povezuje se na Wi-Fi i radi na 2G, 3G i 4G mreži.

Uređaj odlikuje praktičan sistem za otključavanje. Skener otiska prsta smješten na zadnjoj strani uređaja otključava telefon, dok se aplikacije pokreću jednim prevlačenjem prsta. HTC BlinkFeed omogućava da u potpunosti personalizujete početni ekran, uz konstantno ažuriranje vijesti i informacija prema vašim afinitetima.

HTC Boomsound pruža maksimalno uživanje u fantastičnom zvuku koji emituju dupli prednji stereo zvučnici poboljšani ugrađenim pojačalima.

Zadnja kamera ima 4MP, autofokus, LED blic, geo-tagging, detekciju lica i osmijeha, kao i mogućnost simultanog snimanja HD video zapisa i fotografisanja. Pomoću HTC ultrapixel kamere možete da “oživite“ vaše fotografije, zahvaljujući režimu duplog snimka koji prikazuje reakcije fotografa na preslikanom prikazu u sklopu slike u slici. Opcija HTC pribilješke omogućava da crtate po snimcima, dok funkcija HTC Zoe fotografije omogućava da grupišete dvadeset fotografija i tako napravite HD video od tri sekunde sa galerijom fotografija u pokretu.

Prednja kamera ima 2,1MP, širokougaoni objektiv, kao i mogućnost snimanja Full HD video zapisa.

Blic.rs

Portal Analitika