Politika

PERIĆ: Odlazak SDP-a sa DPS-om bi bio do sada neviđen čin

1707peric
S
ocijaldemokratska partija u Podgorici nije nastupila u predizbornoj koaliciji sa DPS-om, već sa Pozitivnom Crnom Gorom i to na platformi promjene vlasti. To je ono što bi Lazović trebalo da zna. Odlazak sa DPS-om u Podgorici bi bio ne samo neprincipijelan, već bi označio čin koji do sada nije viđen: da u izbore ulazite u koaliciji sa jednom, a da vlast formirate sa drugom strankom u odnosu na koju ste zapravo i obećavali promjene - kazao je Srđan Perić, politički direktor Pozitivne Crne Gore.

PERIĆ: Odlazak SDP-a sa DPS-om bi bio do sada neviđen čin
Portal AnalitikaIzvor

Perić je istakao da građani nisu glasali Evropsko lice Podgorice da bi se činili ustupci DPS-u, već sasvim suprotno, da bi se vlast promijenila.

Moguće da Lazović, koji nije ni učestvovao u kampanji u Podgorici, nije kampanju ni medijski pratio, ali bi valjalo da prije ovakvih tvrdnji nađe ijedno obećanje u toj predizbornoj kampanji koje bi značilo koaliciju sa DPS-om u Podgorici - stoji u saopštenju Perića dostavljenom Portalu Analitika.

- Umjesto zastupanja interesa DPS-a, uz orkestriranu podršku dijela najamnika i budžetski orijentisanih intelektualaca, on bi morao pokazati elementarnu odgovornost u odnosu na volju birača koji su glasali za promjene, a ne za pravljenje dilova koji imaju više nego šićardžijski prizvuk - zaključio je politički direktor Pozitivne.

Portal Analitika