Svijet

Tunis: Prevrnuo se džip sa turistima iz Srbije, šestoro povrijeđenih

dzip
Š
estoro srpskih turista povrijeđeno je u Tunisu kada se, kako se pretpostavlja, prevrnuo džip u kome su bili, a stanje jedne povrijeđene žene je veoma ozbiljno, izjavila je danas konzulka ambasade Srbije u Tunisu Jasna Zrnović.

Tunis: Prevrnuo se džip sa turistima iz Srbije, šestoro povrijeđenih
Portal AnalitikaIzvor

"Stanje jedne putnice je veoma ozbiljno. Ona bi trebalo danas da bude operisana", rekla je Jasna Zrnović, navodeći da je na putu ka bolnici u Susu, gdje se nalazi teško povrijeđena žena i njen suprug, koji je u toj nesreći takođe  povrijeđen.

U udesu koji se, prema njenim riječima, dogodio najvjerovatnije u ponedjeljak, 14. jula, poslije podne, još četvoro srpskih turista je lakše povrijeđeno.

Oni su otpušteni iz bolnice i vraćeni u hotel u turističkom mjestu Port el Kantaui.

Konzulka je istakla da ambasada nije dobila zvaničan izvještaj policije o nesreći, ali da se pretpostavlja da je došlo do prevrtanja džipa i da je, kako je navela,  nažalost stanje jedne državljanke Srbije neizvesno.

"Sve informacije koje za sada imamo su one koje smo dobili od turista i agencije Sunline travel (Sanlajn)" preko koje su ti turisti otišli na ljetovanje, rekla je Zrnovićeva.

U turističkoj agenciji Sanlajn agenciji Beta nisu mogli da kažu ništa osim toga da je došlo do nesreće i da čekaju izvještaj vodiča iz Tunisa.

(blic.rs)

Portal Analitika