TV / Film

OTAŠEVIĆ: Bogu hvala, posla preko glave

1507otasevic
U
još jednom sjajnom izvođenju "Filomene Marturano", koja je i večeras na programu, rolu ima mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević. Za Radio Tivat  program kaže da radi "mnogo, brzo, spretno i lako".

OTAŠEVIĆ: Bogu hvala, posla preko glave
Portal AnalitikaIzvor


"Sinoć sam završio snimanje u jedan sat, jutros snimao od 6 di 1 sat, zaletio se na aedorom Zagreb. Došao na aerodrom Dubrovnik, čekala me kola Centra za kulturu  i dovezla me u Tivat gdje sam jedva čekao da izađem na scenu. Eto kako sam živio u posljednja 24 sata i koliko snage imam, a koliko želje imam. Uživam u ovome. Ovo je nešto zbog čega se ja bavim ovim poslom. Posla ima preko glave, Bogu hvala. Istrenirao sam se da radim brzo, spretno i lako. I mnogo. Za jednog Crnogorca to je novo iskustvo", kazao je Otašević.

On je rekao da u Zagrebu snima novu humorističku seriju „Kud puklo da puklo".

-Konačno i jedna takva uloga. Da ne igram više frajera. Ja više uživam u ovim ulogama. Da igram jednog malog, skromnog vodoinstalatera sa jednom torbom. Ovo me je osvježilo. Jako volim „Filomenu Marturano". Večeras me je gledalo društvo, sjutra će me gledati roditelji. Pozorište mi je mnogo draže, ali od njega se ne može živjeti. Mora se raditi puno više van pozorišta. Ali, od pozorišta ne odustajem, jer mi je toliko lijepo - kaže Otašević.

foto: novosti.rs

Portal Analitika