Svijet

Moskva: Vagoni iskočili iz šina, stradalo petoro, više od 100 povrijeđenih

1507moskva
U
moskovskom metrou jutros je došlo do iskakanja tri vagona na liniji Arbatsko-Pokrovskaja, pri čemu su pet osobe poginule, a najmanje 100 putnika je povrijeđeno, objavila je agencija Itar Tass.

Moskva: Vagoni iskočili iz šina, stradalo petoro, više od 100 povrijeđenih
Portal AnalitikaIzvor

Dvadesetak putnika je i dalje zarobljeno u jednom vagonu, a spasioci zasad ne mogu da dođu do njih, navode ruski mediji.

Do iskakanja vagona sa putnicima je došlo oko 200 metara od metro stanice Slavjanski Bulvar, prenijela je agencija Itar-Tas navode izvora iz moskovske policije.

Portparol ruskog Ministarstva za vanredne situacije je za Rojters izjavio: "Dobili smo informacije od svedoka da je voz naglo zakočio, usljed čega je više vagona podzemne željeznice iskočilo iz šina".

Spasioci i vatrogasci evakuišu ljude iz voza koji je zaglavljen u tunelu između stanica podzemne željeznice Park Pobedi i Slavjanski Bulvar, naveo je izvor, prenosi Blic.

Helikopter je stigao na lice mjesta, kao i 40 ekipa hitne pomoći.

Spasioci i vatrogasci i dalje evakuišu ljude iz voza koji je zaglavljen u tunelu između stanica podzemne željeznice Park Pobedi i Slavjanski Bulvar, naveo je izvor.

Portal Analitika