Muzika

Danas počinje Sea Dance festival!

1407seedance2
V
iše od 20 000 ljudi iz preko 30 država širom svijeta već je spremno za Sea Dance festival, saopštili su organizatori. Festival na kojem će nastupiti preko 123 izvođača na 5 festivalskih bina, biće otvoren danas u 13 sati.

Danas počinje Sea Dance festival!
Portal AnalitikaIzvor

Sea Dance kamp smješten na Jazu otvoriće sjutra svoje kapije, i primiti prve kampere.

“Festivalske bine su uveliko u izgradnji i u proteklim danima se osjeća festivalska atmosfera kako u Budvi, tako i u gotovo svim ostalim gradovima. Tome su uveliko doprinjele i promo zabave zagrijavanja za Sea Dance festival koje su održane u Podgorici, Nikšiću, Tivtu, Herceg Novom i Kotoru”, navodi se u saopštenju.

Kapije festivala otvaraju se u utorak u 20 sati, dok će dnevne žurke na Dance Paradise, Regge i Latino stageu svakog dana počinjati u 13, i ulaz je besplatan.

Tokom tri dana, od 15. do 17. jula na šest bina predstaviće se najaktuelnija imena svetske, regionalne i domaće muzičke scene: Jamiroquai, Underworld, Example Live, Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

Od utorka, 15. jula ulaznice za Sea Dance biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cijenama od 44 eura za sva tri dana festivala, dok će 25 eura iznositi dnevna ulaznica za utorak, a 20 eura za srijedu i 20 eura četvrtak. VIP ulaznice za festival se mogu nabaviti po cijeni od 100 eura, dok će VIP GOLD ulaznice, koje podrazumijevaju ulaznicu za sva tri dana festivala kao i ulaz na VIP humanitarne žurke 16. i 17. jula u eksluzivnom kompleksu Dukley Gardens.

Zamjena vaučera za narukvice za kupce ulaznica za Sea Dance festival će se obavljati na ulasku na festivalski prostor.

Ulaz na plažu u toku dana se ne naplaćuje. Za program do 19/20 sati na binama Dance Paradise, Latino, Regge dozvoljen je besplatan ulaz. U drugom - večernjem dijelu programa od 22 sata, ulaz je moguć samo uz narukvicu.

“U toku jedne večeri možete ući na festival samo jednom. Ukoliko izađete osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra.”

“Prema Zakonu države Crne Gore svako je dužan da sa sobom uvijek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival”, objašnjavaju organizatori.

Organizovan prevoz

Kako do Jaza? Organizovanim prevozom iz Podgorice, Nikšića, Herceg Novog, Ulcinja, Bara, Budve.

Autobusi iz Podgorice kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 17. jula, svakog dana u 18 sati, a mjesto polaska je ispred Delta Sitija.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 020 511 200 ili direktno u prostorijama Montenegro Tourist Service, Cetinjski put bb.

Autobusi iz Nikšića kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 17. jula, svakog dana u 17 sati, a mjesto polaska je glavna Autobuska stanica u Nikšiću.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 040 200 598 ili direktno u prostorijama agencije Anitra - Njegoševa 12, P.C. Atrium, Nikšić.

Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 18 sati sa glavne Autobuske stanice. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 069 089 500, 031 321 726 ili direktno u agenciji IN Travel, Njegoseva 198, Herceg Novi.

Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 19 sati, sa glavne Autobuske stanice. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 069345371.

Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 18 sati sa autobuske stanice (preko puta picerije 'Molloko'). Rezervacija je obavezna na broj +382 69 038-353

Autobusi iz Bara, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 18.35 sati sa autobuske stanice (preko puta diskoteke 'Illusion'). Rezervacija je obavezna na broj +382 69 038-353

Autobusi iz Petrovca, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 19.20 sati sa autobuske stanice (raskrsnica za Budvu). Rezervacija je obavezna na broj +382 69 038-353

Povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je za četiri sata ujutro. Rok za prijave je utorak, 14.jul.

Cijena povratne karte iz Podgorice i Herceg Novog je 10, iz Nikšića i Ulcinja 12, a Kotora 8 eura, Petrovca 5, i Bara 9 eura po osobi.

Od 13 sati sa početne stanice ispred hotela Slovenska plaža u ulici Trg Slobode biće organizovan slobodan prevoz, koji je besplatan, za sve posjetioce festivala na relaciji do plaže Jaz i sa plaže Jaz do Budve.

Za sve posjetioce koji budu željeli da dođu na Sea Dance festival sopstvenim vozilima, obezbjeđen je parking udaljen oko 2 kilometra od plaže Jaz, i to po cijeni od 3.5 eura.

izvor: rtcg.me

Portal Analitika