Zabava

Rijana poljupcima častila reprezentativce Njemačke

1406rijana
P
jevačica sa Barbadosa je sa tribina Marakane zdušno bodrila njemačku reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine, a osvajanje "zlatne boginje" čestitala im je - poljupcima.

Rijana poljupcima častila reprezentativce Njemačke
Portal AnalitikaIzvor

Brojne poznate ličnosti pratile su jučerašnje finale Mundijala i nisu propustili da se time pohvale na društvenim mrežama. Najvatrenija navijačica među poznatima ipak je Rijana (26), kojoj se ostvarila i jedna od najvećih želja - da u rukama drži pobjednički pehar, popularnu "zlatnu boginju".

Na slavljeničkoj žurki koju je napravila njemačka reprezentacija, slavila je sa fudbalerima Podolskim, Švajnštajgerom, Ozilom i ostalima do kasno u noć, piše Blic.

Sa tribina Marakane fanatično je navijala za "pancere", i to u dresu njemačke reprezentacije, a nije propustila ni da fotografiše jedan selfi sa "Viktorijinim anđelom" Adrijanom Limom (33).

Pjevačica je fotografije sa slavlja objavila na svom Tviter profilu.

Ni fudbaleri nisu ostali imuni na čari ljepotice sa Barbadosa, pa se tako na jednoj fotografiji može videti Rijana kako pozira sa šampionskim peharom u rukama dok je reprezentativci Lukas Podolski i Bastijan Švajnštajger ljube.

 

Portal Analitika