Muzika

NAGRADNA IGRA: Podijeljeno osam karata za “Sea Dance”

1307nagradna5

Marko Manojlović, Igor Marković, Ivana Radojičić
i Marko Mumović bili su najbrži telefonski pozivari i dobitnici su po dvije karte za “Sea Dance” festival na Jazu.

NAGRADNA IGRA: Podijeljeno osam karata za “Sea Dance”
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo, „morsko“ izdanje EXIT-a obilježiće nastupi nekih od najvećih zvijezda današnjice. Prvo veče, najavljeni su razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pjevačem Džejem Kejem, koji će sasvim sigurno navesti 30.000 ljudi na fanki ples. Zvijezda druge večeri je super popularni Example(live), autor hita „Changed the Way You Kiss Me“, koji će na Jazu ekskluzivno predstaviti novi album. Festival će u furioznom ritmu zatvoriti Underworld, jedan od najvećih sastava u istoriji elektronske muzike.

Pored navedenih, na festivalu će nastupiti i druge svjetske i regionalne zvijezde kao što su The Books of Knjige, Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi.

Za sve one koji žele da budu dio VIP humanitarnog projektaSea Dance festivala, mogu to učiniti kupovinom VIP Gold ulaznice za Sea Dance festival, koja se po cijeni od 200 eura može pronaći na svim prodajnim mjestima festivala. VIP Gold ulaznica obezbjeđuje ulaz na sva tri dana Sea Dance festivala na Jazu i pristup Dukley VIP Lounge-u, u okviru Sea Dance festivala, ulaz na humanitarne večeri Be Human - Hosted By JamiroquaiBe Human - Hosted By Example, koje će biti održane 16. i 17. jula u Dukley Gardens, kao i Sea Dance koktel dobrodošlice.

Kompletna dobit od prodaje VIP Gold ulaznica namjenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

 

Portal Analitika