Politika

KALUĐEROVIĆ SDP-u: Kažite ime te nestranačke ličnosti

kaludjerovicvelizar
P
redsjednik podgoričkog odbora Socijalističke narodne partije SNP Velizar Kaluđerović pozvao je čelnike Socijaldemokratske partije SDP da saopšte ime nezavisnog kandidata koji bi bio na čelu Podgorice.

KALUĐEROVIĆ SDP-u: Kažite ime te nestranačke ličnosti
Portal AnalitikaIzvor

Kaluđerović je kazao za Vijesti  da je za njega iznenađenje što SDP sada tvrdo insistira na nestranačkoj ličnosti.

“Nadam se da će, kada budu objavili ime tog kandidata i njegove reference, dati jaku argumentaciju da takva ličnost može da značajno doprinese profesionalizaciji i depolitizaciji u organima gradske uprave”, kazao je Kaluđerović, prenose Vijesti.

On je, podsjećajući da je nestranačka ličnost pominjana tokom razgovora predstavnika SNP sa pregovaračkim timom Pozitivne Crne Gore i nosiocem liste Evropsko lice Podgorice Draganom Bogojevićem, kazao da je opozicija pokazala spremnost i na takvo rješenje.

“Tada nam nije rečeno ko je ta nestranačka ličnost. Mi smo u želji da dođe do promjena u Podgorici pokazali spremnost da prihvatimo i taj model, iako smo ukazali da to ne prati predizborna obećanja”, rekao je on.

Kaluđerović je ocijenio da bi, ako se iza svega krije fingiranje nesporazuma, dok se iza navodne nestranačke ličnosti krije čovjek koji je zapravo izuzetno partijski opredijeljen, onda to bila samo nova prevara birača.

 

Portal Analitika