Muzika

Jelena Rozga u zagrljaju zgodnog muškarca

1107Rozga
P
jevačica Jelena Rozga uživala je na snimanju novog spota u zagrljaju zgodnog muškarca na plaži.

Jelena Rozga u zagrljaju zgodnog muškarca
Portal AnalitikaIzvor

Ova zgodna Hrvatica podijelila je na društvenim mrežama neke od kadrova sa snimanja, a ubrzo su uslijedili i pozitivni komentari.

Osim što vrijedno radi na novim pjesmama, pred Rozgom je još jedan veliki projekat. Zapravo, radi se o rijaliti šou čija će glavna zvijezda biti pjevačica. O cjelokupnom projektu pričao je Tonči Huljić, koji je otkrio neke informacije o tome.

- Budući da su televizije vrlo zagrijane za tako  nešto, moraćemo na konceptu da radimo izmjene. Poruka će biti dobra i pozitivna, potpuno suprotno od onoga što,  u svijetu radi Kim Kardašijan. Neće biti gluposti i banalnosti. Želimo afirmisati normalne osobe, djevojku iz susjedstva koja nema potrebu za pornografijom“, otkriva Huljić za hrvatske medije.

Ako bi se takvo što upoređivalo u svjetskim okvirima, napominje Huljić, tada bi se moglo uporediti sa svijetom u kojemu živi Šakira.

„To je djevojka koja nije opterećena samom sobom, a u našim okvirima takva je zasigurno Rozga. Danas je puno teže afirmisati nešto normalno jer sve što je nenormalno postaje normalno“, rekao je Huljić.

Izvor i foto: blic.rs

 

Portal Analitika