Vaterpolo

''Ajkule'' u subotu putuju na Evropsko prvenstvo!

Vaterpolistizajedno
V
aterpolo reprezentacija Crne Gore u subotu 12. jula iz Tivta putuje za Beograd, odakle će autobusom nastaviti za Budimpeštu, đe se od poneđeljka 14. jula do 27. jula održava Evropsko prvenstvo.

''Ajkule'' u subotu putuju na Evropsko prvenstvo!
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentacija putuje u sastavu: Zdravko Radić, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Uroš Čučković, Mlađan Janović, Nikola Janović, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Filip Klikovac, Predrag Jokić, Dejan Lazović i Miloš Šćepanović. U stručnom štabu su selektor Rankoo Perović, pomoćni treneri Vido Lompar i Simone Rigalca, i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

''Mislim da imamo velike šanse da se borimo za medalju. Realan domet je polufinale, a kad dođemo dotle, onda ćemo sigurno dati sve od sebe da uzmemo medalju. Uslovno rečeno, imamo dobru grupu. Mislim da možemo da savladamo sve selekcije u grupnoj fazi, i da izborimo polufinale. U slučaju da se to ne desi, imali bi komplikovaniji put, ali ni tada nije ništa izgubljeno, šampionat je dug. U svakom slučaju, ukoliko pružimo maksimum, rezultat neće izostati’’, poručio je selektor Ranko Perović.

Crna Gora će igrati u grupi A sa Grčkom (poneđeljak od 16h), Rusijom (utorak od 14:30h), Rumunijom (četvrtak od 19h), Italijom (subota od 19h) i Gruzijom (poneđeljak od 11:30h).

Portal Analitika