Muzika

EXIT AVANTURA: Jelena ide u Novi Sad

0807exitfest
J
elena Nikčević
iz Podgorice dobitnica je dva vaučera za karte za Exit festival koji će u četvrtak uveče početi u Novom Sadu.

EXIT AVANTURA: Jelena ide u Novi Sad
Portal AnalitikaIzvor

Exit festival vaučer potrebno je zameniti za festivalsku narukvicu koja korisniku omogućava ulazak na festivalski prostor. Kako navode iz organizacije, zamjensko mjesto će se nalaziti u podnožju Petrovaradinske tvrđave, a zamjena će biti vršena u sljedećim terminima: 9. jul - od 10 do 20 časova, 10. jul – od 10 do 3 časa iza ponoći, 11. jul – od 14 do 3 časa, 12. jul - od 14 do 3 časa i 13. jul od 18 do 3 časa.

- Narukvica koja će biti stavljena na lijevu ruku u zamjenu za vaučer važi za jednu osobu i omogućava jedan ulazak na Exit festival svakog festivalskog dana u periodu od 19 do 3 časa poslije ponoći – potcrtavaju organizatori.

Petnaesto izdanje jednog od najboljih evropskih festivala na otvorenom je u znaku velike osmodnevne Exit Avanture. Sve će početi 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na čijim će se scenama do 13. jula smjenjivati najzvučnija muzička imena, Dejmon Albern, Glorija Gejnor, „Hurts“, „Pet Shop Boys“, „Rudimental“, „Skrillex“, Strome, „Suede“, „Pretty Lights“, zatim „2 Cellos“, „Beogradski sindikat“, „Bombaj štampa“, „Disciplin A Kitschme“, „Rundek Cargo Trio“, S.A.R.S, „Van Gogh“, Vlada Divljan & „Ljetno Kino Big Band“, „Atheist Rap“, „Bad Copy“, „Cubismo“, „Dejan Petrović Big Band“, „Frau Casio“, „Gužva u 16-ercu“, „Heller“, „Kanda, Kodža i Nebojša“, „Love Hunters“, „Negative“, „Noise Destruction“, „Oratnitza“, „Pips, Chips & Videoclips“, „Plejboj“, „Shoplifters“, „Sopot“, „Tibia“, „Violentor“ i „Zemlja gruva“, kao i DJ-evi Afrojack, Carl Cox i Skrillex.

Exit Avantura 11. juna ima jednodnevni Rock@Exit festival na istom mjestu, a sve će se završiti na plaži Jaz pored Budve, na Sea Dance festivalu koji će biti održan od 15. do 17. jula.

Foto: hbng.com

Portal Analitika