Zabava

Najveći holivudski zavodnici

0707Leonardo
K
ada ste poznati, bogati a pritom i neženja, zabavljanje sa zgodnim djevojkama predstavlja logičan splet okolnosti. Ovi holivudski glumci pored neospornog glumačkog talenta i slave, imaju još jednu sličnost, a to je zabavljanje sa prelijepim ženama. Predstavljamo vam neke od najvećih holivudskih zavodnika.

Najveći holivudski zavodnici
Portal AnalitikaIzvor

Leonardo Di Kaprio: Ovaj maestralni glumac "hronično" izlazi sa samo jednom vrstom žena - prelijepim manekenkama, i to sa mnoštvo njih. Žizel Bundšen, Bar Rafaeli, Erin Hetorn samo su neka od imena djevojaka sa modne piste koje su završile u zagrljaju "Vuka sa Volstrita". U prošlogodišnjem intervjuu za magazin "Eskvajer", izjavio je kako mu je činjenica da je poznati glumac otežavala da se "skrasi" pored neke žene.

- Mnoge stvari u vašem životu bivaju stavljene na pauzu kada snimate film. Sve, počevši od ličnog života preko prijateljstva, sve je na tankom ledu kada odete negdje na devet mjeseci da snimate - izjavio je Leonardo. Glumac se trenutno zabavlja sa 21-godišnjom Tori Gran, pogađate, manekenkom.

Džoni Dep: Još jedan talentovani glumac, Džoni Dep bio je vjeren čak četiri puta, ali nijednom nije stao na ludi kamen. Trenutno traži "petu" sreću, s obzirom da je zaprosio koleginicu iz glumačke branše Amber Herd. Dep se u prošlosti zabavljao sa mnogim nepoznatim i poznatim ljepoticama, a izdvojićemo manekenku Kejt Mos, i francuski model i pjevačicu Vanesu Paradi, sa kojom ima i dvoje djece, Lili Rouz (14) i Džeka (12).

Orlando Blum: Harizmatični Orlando, koji se proslavio ulogama u blokbasterima poput "Troje" i "Pirata sa Kariba", je i dalje u braku sa Viktorijinim anđelom, australijskom manekenkom Mirandom Ker, iako su se rastali još prošle godine, i od tada pripremaju razvod. U prošlosti je šarmirao koleginice Kejt Bosvort i Penelope Kruz, sa kojima je bio u ljubavnim vezama. Na dodjeli nagrada Zlatni globus uslikan je kako ljubi ljepoticu iz "Vuka sa Volstrita", Margot Robi. Trenutno se zabavlja sa francuskom glumicom Norom Arnezeder.

Džordž Kluni: Jedan od članova starije holivudske garde, ali svakako sinonim za "šmekera" Džordž Kluni, važio je za jednog od najneuhvatljivijih neženja. Poslije jednog propalog braka, i jedne turbulentne veze, glumac se zakleo da više nikada neće stati na ludi kamen, i čak na to položio opkladu u iznosu od 100.000 dolara! Kroz njegovu spavaću sobu prodefilovao je veliki broj manekenki, pjevačica, voditeljki i drugih prelijepih dama iz javnog života. Kluni se zabavljao sa Šarliz Teron, Teri Hačer, Keli Preston, Elizabetom Kanalis, Kristom Alen, Kimberli Rasel i još mnogo drugih čija imena nećemo navoditi jer bi se ovaj tekst odužio. Ipak, jedna žena je uspjela da ukrade Klunijevo srce, a to je lijepa advokatica Amal Alamudin, koja je opčinila glumca toliko, da ju je on zaprosio. Par je zakazao vjenčanje za jesen, na jezeru Komo u Italiji.

Metju Mekonahi: Prije nego što se oženio sadašnjom suprugom Kamilom, Mekonahi je važio za pravog srcelomca. Zaveo je koleginice Penelope Kruz, Ešli Džad i Sandru Bulok, a kao ni njegovim prethodnicima sa ove liste, ni manekenke mu nisu bile strane. Ipak, glumac se konačno skrasio 2012. godine, kada se oženio partnerkom Kamilom Alves, sa kojom ima troje djece.

Džastin Timberlejk: Ovaj pjevač, glumac, kompozitor i plesač važi za nekog ko ima popriličan "dosije" što se zabavljanja sa zgodnim djevojkama tiče. Timberlejk je bio u vezi sa Britni Spirs, Kameron Dijaz, Skarlet Johanson, da bi na kraju bračnu sreću pronašao sa koleginicom Džesikom Bil, kojom se oženio prije nepune dvije godine.

Džek Nikolson: Holivudski veteran važi za jednog od javnih ličnosti koja je bila sa ogromnim brojem žena, a časopis "Maksim" ga je svrstao među top deset živih seks legendi. Oskarovac Nikolson zabavljao se sa koleginicama Kim Besindžer, Anđelikom Hjuston, Fej Danavej, Luiz Flečer, kao i sa Kendis Bergen, Larom Flin Bojl i velikim brojem anonimnih žena sa kojima su ga viđali. Njegova bivša partnerka Kim Besindžer je izjavila: „Džek je najseksualnija osoba na svijetu. Njegova energija kojom privlači žene je...neobjašnjiva“, dok je njegov kolega Robin Vilijams u svom stilu rekao: „Džek Nikolson nema seksualnih fantazija, jer je spavao sa svima“.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika