Novi proizvodi

Galaxy S5 i Gear satovi na trci Tour de France

0707satovi
S
amsung i Trek Bicycle udružili su snage kako bi prepoznali mogućnosti i izazove sa kojima se srijeće Trek Factory Racing, tim sastavljen od vrhunskih sportistia, takmičara na UCI World Touru, koji počinje poznatom trkom Tour de France.

Galaxy S5 i Gear satovi na trci Tour de France
Portal AnalitikaIzvor

Članovi tima, treneri i pomoćno osoblje dobiće pametne telefone Galaxy S5, liniju nosivih uređaja Gear (Gear, Gear 2 i Gear Fit) i tablet računara.

Članovi tima integrisaće Samsungove mobilne uređaje u trening. Pomoću pametnih satova Gear pomno će pratiti otkucaje srca, ritam trke i brzinu. Istovremeno će treneri i pomoćno osoblje na Samsungovim tabletima pripremati strategiju, komunicirati i planirati rutu trke.

“Partnerstvo sa kompanijom Trek Bicycle omogućiće nam bolje razumijevanje potreba biciklista kako bi se poboljšala njihova interakcija sa mobilnim uređajem, a tako ćemo omogućiti sportistima i navijačima da ostanu povezani i aktivni u njihovom svakodnevnom životu”, rekla je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga IT&Mobile divizije u Samsungu.

Povratne informacije dobijene od biciklističkog tima odraziće se na razvoj i poboljšanja budućih Samsungovih proizvoda.

Izvor: Tportal.hr; foto: b92.net

Portal Analitika