Ostalo

Novak: Ne tiče me se što su ispali Nadal i Marej

Djokovic02.07
N
ovaka Đokovića još dvije pobjede dijele od osvajanja Vimbldona, koji je već završen za favorite poput Rafaela Nadala i branioca titule Endija Mareja, na šta se srpski najbolji teniser i prvi nosilac mnogo ne obazire.

Novak: Ne tiče me se što su ispali Nadal i Marej
Portal AnalitikaIzvor

"Nema veze, to me se ne tiče i nemam problem sa tim. Samo mi je bitno da idem dan po dan, koncentrišem se na sljedeći meč, želim titulu i to je to. Fokusiram se na narednog rivala, očekujete one najbolje, ali kada se ne to dogodi i jeste iznenađenje, i pokazuje da ne možete da potcijenite mlade igrače na grend slemu, poput Kirijosa, Dimitrova, koji su zasluženo tu đe jesu", jasan je bio Đoković.

Za Dimitrova je imao samo riječi hvale.

"Trpio je ogroman pritisak i velika očekivanja, sa druge strane Endi je takođe imao ogroman pritisak i svi su očekivali da se bori za trofej, a on je bio u situaciji da ga prvi put brani, što je drugačija vrsta pritiska. Dimitrov ga je dobio sa 3:0 i zaslužuje svaki respekt, dobiti Endija sa nulom je vrlo teško. Nije izgubio meč na travi ove godine i to dovoljno govori. Veliki kvalitet je mogućnost da se adaptira na različite podloge, na svim je igrao dobro i mislim da mu je mnogo pomoglo što mu je trener Rodžer Rašid, mnogo je popravio igru", rekao je Đoković.

Portal Analitika