Ostalo

ĆAĆIĆ: Idemo na obje pobjede protiv Grčke!

OdbojkasiCG08.06
S
a liderske pozicije, i sa skorom od pet pobjeda i porazom, crnogorski odbojkaši očekuju duele sa Grčkom u posljednjem kolu Evropske lige. Kapiten Crne Gore Vojin Ćaćić kazao je da se crnogorski odbojkaši mogu nadati uspjehu protiv Grčke samo ukoliko ponove dobar pristup iz meča sa Azerbejdžanom, i od starta nametnu svoj stil igre.

ĆAĆIĆ: Idemo na obje pobjede protiv Grčke!
Portal AnalitikaIzvor

“Treniramo dobro i fizički smo u odličnom statusu. Želimo da nametnemo našu igru, da probamo blokom i odbranom da zaustavimo njihovog najboljeg igrača Mitra Đurića. Uz konstantnu igru u napadu i servisu možemo očekivati jednu, a možda i dvije pobjede. Ipak, ne smijemo kalkulisati da li nam treba pobjeda, bod ili set da budemo sigurno u polufinalu. Idemo na obje pobjede. Želimo da pružimo dobru partiju, da osvojimo šest bodova i sa prvog mjesta gledamo rasplet u B grupi i čekamo svog protivnika. Takođe, želimo da dobrom partijom pozovemo publiku da dođe u što većem broju”, rekao je Ćaćić na konferenciji za novinare.

Grčka ima trijumf manje i zauzima treće mjesto. Korekor Miloš Ćulafić kazao je da nas očekuju teže utakmice nego protiv Azerbejžana.

“Svjesni smo da nam treba bod da bi prošli u polufinale, ali ne smijemo sa takvim razmišljanjem ući u te dvije utakmice. Ne smijemo da kalkulišemo, naporno smo radili i bilo bi glupo da pokvarimo utisak. Idemo na pobjedu, želimo da oba meča odigramo što je bolje moguće i nastavimo u dobrom ritmu”, rekao je Ćulafić.

Oba meča u Budvi u subotu i neđelju počeće u 20 sati. Dakle, Crna Gora je prva na tabeli sa 14 bodova, poen manje ima drugoplasirana Rumunija, dok je Grčka treća sa 12.

Portal Analitika