TV / Film

CINEPLEXX: Mjuzikl „Walking On Sunshine“ od 10. jula!

WOS1
O
vog ljeta ne propustite mjuzikl sa najvećim hitovima osamdesetih! Fell good movie godine, koktel najboljih hitova 80-ih i neodoljive romantične priče, vodi nas u šetnju sun­čanom južnom Italijom u kojoj se sprema vjenčanje Engleskinje Medi i naočitog italijana Rafa.

CINEPLEXX: Mjuzikl „Walking On Sunshine“ od 10. jula!
Portal AnalitikaIzvor

Njih dvoje su odlučili da stanu pred oltar nakon kratkotrajne veze, ali kada Medina sestra Tejlor stigne u Apulju, shvatiće da je Raf njena bivša ljetnja ljubav koju nikada nije zaboravila...

Muzički producent filma Anne Dudley nedavno je završila Oskarom nagrađeni hit Jadnici (Les Misérables), a reditelji su Max Giva & Dania Pasquini koji stoje iza hit serijala StreetDance. Podjela uloga bila je dugotrajna i vesela.

WOS2

Glumci nijesu morali samo da odgovaraju likovima, već su morali i da znaju da pevaju i plešu, a filmska ekipa namjerno nije tražila profesionalne plesače za glavne uloge.

Odlučeno je da se ne angažuju velika glumačka imena, nego da se filmska ekipa koncentriše na mlade, svježe i entuzijastične glumce. Najteže je bilo pronaći sestre Medi i Tejlor, a na kraju su odabrane Annabel Scholey i Hannah Arterton. Zanimljivo je da je u filmu svoju prvu ulogu na velikom platnu ostvarila i Leona Lewis.

WOS3

U potragu za neodoljivim italijanom ekipa filma je otišla u Rim, a već pri prvom susretu znali su da će Giulio Berruti biti novi seks simbol cijele jedne generacije. Glumac visok 1,88m, diplomirani doktor, rođen je 1984, a u Italiji ga već godinama nazivaju najljepšim licem (i tijelom) italijanskog filma.

Portal Analitika