Zabava

Što kažu planete za jul?

0107horoskop
S
vi ćemo osjetiti energiju Jupitera iz znaka Lava, onog momenta kada Jupiter promijeni znak, 16. jula. Pročitajte šta nam mjesec Lava donosi, piše portal Lovesensa.rs.

Što kažu planete za jul?
Portal AnalitikaIzvor

Jul nas dočekuje punim Mjesecom u znaku Jarca čija energija podstiče na bolju organizaciju i zahtijeva od nas veću disciplinu, red i rad. Sve obaveze koje smo sebi nametnuli još za vrijeme mladog Mjeseca, krajem juna, sada dobijamo mogućnost da ih završimo.

Zapravo 11. jul, kada imamo pojavu punog Mjeseca, jeste odličan dan za razgovore sa starijim osobama, osobama koje nam predstavljaju autoritete bilo koje vrste koje će biti spremne da pregovaraju sa vama.

Takođe, ukoliko želimo i ukoliko je potrebno, možemo izgladiti kako poslovne, tako i porodične odnose i zaokružiti misiju koju smo po tom pitanju započeli još u junu. Jedino što može poremetiti ovu prilično dobru poslovnu energiju, jesu upravo emocije, porodični odnosi, emocije prema partneru.

Kako Mjesec pravi nezgodan aspekt sa Uranom, kao i dan poslije punog mjeseca, 12. jula, Mjesec će biti u kvadratu sa Marsom, što će nas činiti prilično nervoznim i ishitrenim u ponašanju. Potrebno je pronaći balans, ravnotežu između posla, poslovnih obaveza, kao i emocija, porodice, partnera, kako bi prevazišli ovaj uticaj. Ne dozvolite da progovorite prije nego što dobro razmislite o svemu, postoji mogućnost da kažete i ono što ne mislite, ono što nekoga vama dragog može duboko povrijediti.

Ovaj pun Mjesec će najviše uticati na Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage. Jul svakako donosi još novina u naše živote. Svi ćemo osjetiti energiju Jupitera iz znaka Lava, onog momenta kada Jupiter promijeni znak, 16. jula. Koliko prethodni period mnogima donosi ruku spasa neke osobe, onda kada nam je bila potrebna, toliko, počev od ovog perioda, nemojte očekivati dobročinitelje na svojim vratima toliko često.

Energija Lava čini od ljudi da nekada pretjeruju, postaju egocentrici, arogantni, te pomažu ljudima samo zato da ih ne bi gledali takve bespomoćne, a nakon toga se vraćaju na svoj problem, da zadovolje opet i iznova svoj ego, svoje JA. Sve profesije koje na neki način zahtijevaju glamur, sjaj, aplauz, menadžerstvo, trgovina luksuznim predmetima, ali i politika, doživjeće procvat počev od jula 2014. godine pa sve do jula 2015. godine.

Izvor: lovesensa.rs; foto: svevesti.com

Portal Analitika