Zanimljivosti

Amerikanac tvrdi: Snimio sam mitsko čudovište (VIDEO)

0107bigfoot
A
merikanac Džim O'Nil objavio je fotografije na kojima se vidi veliko majmunoliko svorenje za koje on tvrdi da je mitski Bigfoot.

Amerikanac tvrdi: Snimio sam mitsko čudovište (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor


Fotografije je proteklog vikenda u Virdžiniji snimio njegov otac, Rendi (40), dok je s prijateljem bio u ribolovu, piše Daily Mail.



Rendi O'Nil također tvrdi da video, koji je isto objavljen, može biti dokaz bliskom susretu s tim bićem koji je on doživio i prije 25 godina. Tada ni on ni njegova porodica nije mogla to dokazati.



U pisanom obrazloženju posljednjeg susreta s nepoznatim bićem, O'Nil je napisao kako ne može sa sigurnošću da kaže da li je rijeć o Bigfootu, ali je rekao kako je to nešto što nikada nije vidio prije u životu. Skeptici pak vjeruju kako je riječ o stablu.



'Zbog onog što sam doživio u životu i iskustva počeo sam da vjerujem. Sada imamo i video. Provjerite ako hoćete radi li se o lažnoj montaži, ali vam mogu reći kako je ovo najčišći snimak koju sam u životu vidio', kaže O'Nil, nakon čega se prisjetio svog bliskog susreta 25 godina ranije.



Tada je sjedio pored vatre na mjestu gdje je kampovao s ocem i njegovim prijateljem kada je vidio par crvenih očiju koje su ih posmatrale iz grmlja. Kada je to rekao ocu, on mu je dao pušku da ispali hitac prema grmlju što je i učinio nakon čega je prema njegovim riječima biće ispustilo užasno jak vrisak, te je pobjeglo u šumu.



O'Neal tvrdi kako se ujutro mogao vidjeti put kojim je biće prošlo jer su stabla gdje je ono prošlo bila razrušena.

dnevnik.hr

Portal Analitika