Politika

Mugoša odlazi iz Crne Gore

0107Draganmugosa
P
ortparol Delegacije Evropske unije EU Dragan Mugoša saopštio je da napušta tu funkciju. On je kazao da je iz porodičnih razloga odlučio da nastavi karijeru i porodični život van Crne Gore, nakon trinaest godina rada za Evropsku uniju u Crnoj Gori (Delegacija EU i Evropska agencija za rekonstrukciju), piše Dan.

Mugoša odlazi iz Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor


„Dugogodišnji i svakodnevni rad sa crnogorskim medijima bio je veliki izazov i veoma dragocjeno iskustvo. Ovom prilikom želim da pojedinačno zahvalim svim novinarima i urednicima crnogorskih medija na korektnoj saradnji ali i na profesionalnom prijateljstvu“, poručio je Mugoša.



Ranije je objavljeno da je Delegacija EU u Podgorici raspisala konkurs za novog službenika za štampu i medije, a rok za dostavljanje prijava istekao je 9. juna.



Delegacija Evropske unije u Podgorici odgovorna je za predstavljanje EU, praćenje procesa reformi u Crnoj Gori i upravljanje pomoći zemlji iz Unije. U tom kontekstu ona namjerava da regrutuje službenika za štampu i medije u sekciji za politiku, evropske integracije i trgovinu. Uspješan kandidatće biti regrutovani u okviru konkurentnog lokalnog ugovora neograničenog trajanja u julu 2014. godine. Pomagaće šefu političkog sektora i šefu Delegacije u koordinaciji informacionim i komunikacionim aktivnostima u Delegaciji navodi se u tekstu konkursa.

foto: www.delmne.ec.europa.eu

Portal Analitika