Fudbal

Boateng: Selektor me izbacio zbog novca

BoatengGana19.06
F
udbaler Šalkea Kevin-Prins Boateng rekao je da je izbačen iz reprezentacije Gane na Mundijalu jer je pitao đe je završio novac koji je obećan.

Boateng: Selektor me izbacio zbog novca
Portal AnalitikaIzvor

"Igrali smo u krugu na treningu i okrenuo sam se ka Muntariju, pitavši ga da li je on sudija. Selektor je mislio da sam se obratio njemu i da sam mu rekao nešto uvrjedljivo. U tom trenutku je počeo da me vrijeđa pred svima, iako smo Suli i ja pokušali da mu objasnimo situaciju. Svi ostali igrači su čuli", rekao je Boateng.

"Mislim da je Apija imao problem sa mnom i da je samo tražio razlog da me pošalje kući. Da budem iskren, bio sam izbačen. Zašto me je otjerao u četvrtak, iako se navodni incident desio u neđelju? Ne mogu da objasnim. Ako sam zaista uradio nešto loše, zašto nešto nije preduzeo u poneđeljak", zapitao se Boateng.

On je istakao da je izbačen jer se sastao sa predsjednikom Fudbalskog saveza Gane, đe ga je pitao đe je otišao novac od FIFA.

"Ako pogledate ostale timove, oni mogu da dovedu svoje porodice na takmičenje, ali je za nas to ogroman trošak. Svi izgleda misle da mi živimo na visokoj nozi. Očigledno je da nam je čast da igramo za reprezentaciju, ali način na koji putujemo, naši hoteli... Ne mislim da oni novac troše na naša putovanja", rekao je Boateng.

Portal Analitika