Zabava

Što pojedinim horoskopskim znakovima nikako ne treba reći?

2906horoskop
J
arca jednostavno ne smijete da prozivate, jer odmah počinje da oštri rogove. Još je gora ideja reći Lavu da bi nešto bolje stajalo nekom drugom…

Što pojedinim horoskopskim znakovima nikako ne treba reći?
Portal AnalitikaIzvor

Ovan sigurno neće blagonaklono prihvatiti bilo koju varijantu ostavljanja na čekanju, jer zbog impulsivnosti i karaktera jednostavno ne mogu da prihvate da je bilo šta važnije od onog što oni rade. Stoga „Pričekaj...“ ne treba koristiti u razgovoru s njima.

Bik ne voli hvalisavce, jer sam nije takav. A ako se još radi o nekome ko za hvalisanje nema pokrića, to prihvataju kao da im je neko mahnuo crvenom krpom ispred nosa. Nervoza raste i eksplozija je sve bliža svakom novom riječi.

Blizanci puno govore i očekuju od okoline da to shvati i prihvati. Stoga, zamoliti Blizanca da zaćuti je otprilike isto kao da ste na njega „istovarili“ sve ružne riječi koje znate. Pokušajte da budete malo taktičniji.

2906horoskop1Rak ne voli kada se neko gura u njihov posao i pritom je nasrtljiv. Bez obzira na činjenicu da im sujeta nije jaka, svejedno će im tako nešto zasmetati - gotovo isto kao kada pokušavate da im mijenjate planove koje su napravili.

Lav jeste sujetan - to valjda svi znaju – pa, reći da bi nešto bolje stajalo nekom drugom, predstavlja najgoru moguću uvredu za njih. Ako ne možete da pohvalite njihov izgled, bolje da nište ne govorite, jer svaka loša primjedba može vam donijeti velike probleme.

Djevica će poludjeti na svaku gramatičku grešku kod sagovornika, a to se odnosi i na govor u dijalektu. Šta ćete, takve su: pedantne i organizovane, pa ih može lako pogoditi i kad neko odbije samo da ih sasluša.

2906horoskop2Vaga je svojeglava, a muzika im je sve u životu, pa kad oni puste svoju omiljenu pjesmu, najgora moguća stvar je zamoliti ih da to utišaju.

Škorpija svoju impulsivnost najbolje pokazuje kad se nađe suočena s ultimatumima. Nema šanse da vam prođe, pa makar oni uništili svijet. Uz to, sve što bi moglo da ukaže na to da su zamjenljive, loše im pada na - karakter.

Strijelac može da sluša tri dana bez prestanka, ako treba. Ali ne one koji se žale i misle da je cio svijet protiv njih. Pasivan pristup životu diže im pritisak u nebesa, tako da se nemojte obraćati Strijelcu ako vam treba rame za plakanje.

2906horoskop3Jarac može da istrpi svašta, ali kad spomenete njegov novčanik i mogućnost pozajmljivanja, tu je priči kraj. Njih pozajmljivanje novca jednostavno izjeda iznutra. Nemojte ni da pokušavate, lakše ćete dobiti novac od neprijatelja nego od njih.

Vodolija u principu ne razmišlja puno o tome šta drugi ljudi misle o njemu. Ali, i njih može da zaboli kad im kažete da je neka njihova ideja glupa. Još će gore reagovati kad im kažete da nešto ne razumiju.

Ribe su osjetljive dušice i svaka loša riječ o njima ih izuzetno pogađa, pa nije pametan potez svratiti na kafu i započeti razgovor nečim tipa: „Znaš li šta čuh da pričaju o tebi?“ To će ih potpuno dotući, a loše podnose komentare da ne mogu nešto da urade ili nauče.

Izvor: b92.net

Foto: change.org, huffpost.com, deviantart.com, dontaskthefish.com

Portal Analitika