Fudbal

Napoli „zagrizao“ za Perišića

2806ivanperisicok
I
van Perišić
ostavio je najbolji utisak na Svjetskom prvenstvu od svih hrvatskih reprezentativaca, a to bi mu po svemu sudeći moglo donijeti transfer iz Volfsburga. Među posljednjim klubovima koji su zainteresovani za njegovo dovođenje pojavilo se ime Napolija. Italijanski mediji u nekoliko navrata su to isticali, a sa sportskim direktorom tog kluba Rikardom Bigonom sastao se igračev menadžer Tonči Martić.

Napoli „zagrizao“ za Perišića
Portal AnalitikaIzvor

"Mogu potvrditi da sam održao sastanak s Bigonom. Ali, da razjasnimo: nisam se sastao samo s njim", potvrdio je Martić, ali i odmah nagovijestio da napuljski klub nije jedina opcija.

"Razgovarao sam ovih dana i s predstavnicima Intera, Milana, Rome i drugih klubova i to zato što Perišić nije moj jedini klijent. Isto tako, ni s Bigonom nisam razgovarao samo o Perišiću. Imam puno dobrih igrača koji bi mogli biti transferisani ", poruka je koja ostavlja mnoge mogućnost otvorene, ali sigurno će cijena odštete za Perišića biti veća nego što bi bila da se pregovaralo prije Mundijala.

U Brazilu je postigao dva pogotka, a prošle je sezone u dresu Volfsburga nastupio u 38 utakmica u Bundesligi i Njemačkom kupu, postigao je 11 golova uz sedam asistencija.

(index.hr)

Portal Analitika