Fudbal

UEFA Pro diplome za Vukčevića i Steševića

ProLicenca26.06
D
ruštvo crnogorskih trenera sa najvećim zvanjem, UEFA Pro licencom uvećano je sinoć za dva člana - diplomske radove pred stručnim vijećem Škole za trenere su u srijedu, 25. juna u Tivtu odbranili Nenad Vukčević i Vesko Stešević, čime su stekli najveće trenersko zvanje.

UEFA Pro diplome za Vukčevića i Steševića
Portal AnalitikaIzvor

Vukčević je pred stručnim vrijećem škole predstavio organizaciju menadžemnta i stručnog rada u grčkom PAOK-u, dok je Stešević obavio stažiranje i predstavio organizaciju menadžemnta i stručnog rada u PSV-u iz Ajndhovena.

Kandidati su uspješno prezentovali i odbranili svoje radove pred četvoročlanom komisijom koju su činili Dr Niko Raičković, Dr Nikola Rakojević, Aleksandar Miljenović i Miodrag Radulović, a odbrani su prisustvovali i kandidati iz druge grupe polaznika trećeg semestra kursa za UEFA "B" licencu koji se održava u Tivtu.

Prije Vukčevića i Steševića, UEFA Pro diplomu kroz školovanje na Školi za trenere FSCG stekli su Zoran Mijović, Boris Ljutica, Radisav Dragićević, Dragan Kažić, Vladan Tomić, Zoran Lemajić i Siniša Jelić.

Portal Analitika