Politika

ZEKOVIĆ: OO SDP Kolašin nije počeo pregovore o formiranju vlasti

zekovicok
O
O Socijaldemokratske partije u Kolašinu nije počeo pregovore ni sa jednim političkim subjektom o formiranju vlasti i neće to ni činiti dok se ne objave konačni rezultati izbora, saopšteno je Portalu Analitika iz SDP-a.

ZEKOVIĆ: OO SDP Kolašin nije počeo pregovore o formiranju vlasti
Portal AnalitikaIzvor

Radi preciznog informisanja javnosti, pregovarački tim koji predvodi potpredsjenik Rifat Rastoder razgovara sa DPS oko formiranja vlasti u Baru, Bijelom Polju i Pljevljima i “visok stepen saglasnosti o formiranju lokane vlasti DPS i SDP” se ne odnosi na Kolašin. Predsjedništvo Socijaldemokratske partije je dalo mandat OO Kolašin da samostalno vodi pregovore oko konstituisanja vlasti u Kolašinu, poštujući programske principe i poruke koje smo saopštavali u kampanji, što ćemo i učiniti kada budemo konačno završili izborni process u čuvenoj Đuđevini.

Kolege iz Pozitivne Crne Gore bi medijsku aktivnost po pitanju Kolašina trebalo da usklade sa predizbornim aktivnostima u Kolašinu i izbjegavaju da saopštavaju nezvanično ono što niko od njih neće da potpiše javno, jer za to nema razloga, navodi se u saopštenju koje ej potpisao Bojan Zeković, odbornik u SO Kolašin i član GO Socijaldemokratske partije

 

 

Portal Analitika