Društvo

PEJOVIĆ: Nikada ne bih ni pomislio da podignem ruku na ženu (VIDEO)

2506pejovic2
N
ikšićki biznismen Veselin Pejović pojasnio je izjavu koju je danas dao na suđenju u Osnovnom sudu u Podgorici, na kome je priznao da je ošamario poslanika DF-a Nebojšu Medojevića na beogradskom aerodromu. Pejović u saopštenju Portalu Analitika navodi da bi njegova izjava u kojoj je pomenuo žene, izvučena iz konteksta, mogla zvučati neprimjereno i uvredljivo i da on nikada ne bi ni pomislio da podigne ruku na ženu.

PEJOVIĆ: Nikada ne bih ni pomislio da podignem ruku na ženu (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

"Nikada, ali baš nikada u životu ne bih ni pomislio da dignem ruku na ženu i dijete, to su za mene svetinje i izvinjavam se ako su moje riječi tako protumačene.



Sve ovo ne znači da sam bilo koju ženu ili ne daj Bože dijete htio da uvrijedim. Medojević je taj koji stalno napada moju porodicu i mene, koristeći se gnusnim neistinama i lažima", ističe Pejović.



Podsjetimo, on je danas u Sudu kazao:



"Nijesam na bilo koji način prijetio Nebojši Medojeviću osim što sam ga pljunuo i ošamario. Ističem da gdje god ga vidim pljunuću ga i ošamariti, jer je on jedna obična žena i ljepše bi mu bilo da obuče suknju, nego da iznosi laži bez dokaza", kazao je Pejović.

 

Portal Analitika