Region

Pokušao da se ubije u prostorijama SNS-a, drama okončana

drama
P
redao se čovjek koji je ranije jutros naoružan ušao u centralne prostorije Srpske napredne stranke, prijeteći samoubistvom, saznaje B92.

Pokušao da se ubije u prostorijama SNS-a, drama okončana
Portal AnalitikaIzvor

On će biti upućen u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević."

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je nakon incidenta izjavio da je "uz pomoć pregovaračkog tima sve riješeno veoma brzo". On je naveo i da je razlog za ovakav postupak ekonomske prirode.

Jake policijske snage obezbjeđivale su prostorije SNS.

Potencijalni samobica je, prema nezvaničnim saznanjima B92, predao oružje kada se pojavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, naoružano lice je prethodno prislonilo pištolj na vrat uz prijetnju da će da puca ukoliko vidi nekog od pripadnika policije, i tražilo da razgovara sa ministrom unutrašnjih poslova ili sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o osumnjičenom za “pljačku vijeka” u Beogradu, , kada je opljačkan konvoj firme "Sekjuritas servis" 10. marta 2011. u Ustaničkoj ulici. Tom prilikom je odnijeto oko 800.000 eura.

Naoružana osoba u centralne prostorije SNS jutros je ušla oko 9.30 časova, saopštio je ranije Biro za saradnju sa medijima MUP-a.

 

(b92)

 

Portal Analitika