TV / Film

Monika Beluči dolazi u Trebinje početkom jula

216monicca
S
nimanje filma ''Na mliječnom putu'', proslavljenog režisera Emira Kusturice, ove subote nastavlja se na Mećavniku, a već u nedjelju slijedi nastavak snimanja ranije započetih scena u Trebinju kada će u ovaj grad doći i italijanska glumicaMonika Beluči koja će i glumiti u ovom filmu.

Monika Beluči dolazi u Trebinje početkom jula
Portal AnalitikaIzvor

U Trebinje je već stigao asistent režije Slobodan Boban Dedejić, koji razgovara sa statistima i glumcima koji će snimati u nastavku među kojima je i Beluči i njena srpska koleginica Sloboda Mićalović, koja dolazi početkom jula.

"U filmu glumi i Bajram Severdžan, Emirov glumac naturščik, koji je već igrao u njegovom filmu "Crna mačka beli mačor", makedonski glumac Pepi Mirčevski i takođe makedonska glumica Ratka Radmanović, koja dolazi 30. juna", kazao je Dedejić.

On je dodao da je, pored lika mlade, koju tumači Monika Beluči i nevjestine sestre, koju će igrati Boba Mićalović, Radmanovićeva angažovana da glumi lik babe koja u filmu prodaje mlijeko, Severdžan glumi provodadžiju, dok Pepi Mirčevski glumi lik seoskog popa i kuvara, prenosi portal Cafe.ba.

"Svi ovi glumci će zasad biti angažovani, što ne znači da se kasnije neće pojaviti još neki poznati glumci, nakon što se završi ljetni dio snimanja. Već u ovu nedjelju u krugu trebinjske kasarne snimaju "green skreen", a u utorak snimaju na Trgu slobode u centru Trebinja, da bi u srijedu snimanje bilo nastavljeno kod sabornog hrama, a krajem sedmice slijedi snimanje na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje, u vinogradima "Vukoje". Na svim ovim mjestima se snimaju kadrovi koji su nam ostali nedovršeni iz prošle godine, što planiramo okončati do Vidovdana, a nakon toga se ekipa seli u selo Uvjeću, gdje će se, s promjenama lokacija od svaka tri do četiri dana, na relaciji selo Uvjeća - selo Klobuk, snimati krajem juna i u julu", objasnio je Dedejić.

CdM

Portal Analitika