Udomite Šumija

2106Sumi
D
ruštvo za zaštitu životinja „Sunčani sat“ (Animal Rescue Society "Sundial") iz Bara i Portal Analitika predstavljaju mješanku Šumi za udomljavanje.

Udomite Šumija
Portal AnalitikaIzvor

Iz Društva kažu da je Šumi ženkica mješanka pekinezera i terijera.

„Zdrava je i živahna kujica. Malena rastom tako da je idelna za život i u stanu. Stara oko godinu“, navode iz „Sunčanog sata“.

Šumi se udomljava isključivo u Crnoj Gori, uz obaveznu provjeru uslova kod potencijalnih udomitelja i obavezno potpisivanje ugovora o udomljavanju.2106Sumi2

Udomljavanjem psa preko DZZŽ "Sunčani Sat", veterinarska ustanova "Canis" iz Bara odobrava popust od 25 odsto na usluge vakcinacije, liječenja, sterilizacije. Ukoliko je udomitelj iz Podgorice, popust se može ostvariti u veterinarskoj ambulanti „MontVet“.

Ukoliko ste zainteresovani da udomite Šumi, kontaktirajte predstavnike DZZŽ "Sunčani sat" putem mejla dzzz.suncanisat@gmail.com ili na broj telefona predsjednice Društva Ljiljane Vulićević - 067/207-951.2106Sumi3

Čitalac koji je bio zainteresovan da udomi mješanca Janka, koji je bio predstavljen u jednoj od naših akcija, može se takođe obratiti predsjednici DZZŽ „Sunčani sat“.

Portal Analitika