Muzika

Sea Dance festival: Jamiroquai pravi humanitarnu žurku na Jazu

2106dusko
P
rogram EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od kastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, u saradnji sa Opštinom Budva, Dukljanskim vrtovima i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, 16. i 17.jula, u okviru Sea Dance festivala organizuje VIP humanitarni događaj, na kojem će nastupati i Jamiroquai.

Sea Dance festival: Jamiroquai pravi humanitarnu žurku na Jazu
Portal AnalitikaIzvor

Prvi dan posjetioce očekuje dnevna žurka pod nazivom "Be human hosted by example", dok će drugog dana svjetska zvijezda Jamiroquai nastupiti na glavnoj bini, u okviru morskog dijela EXIT avanture.

2106seadance
Dušan Kovačević,
direktor EXIT festivala kazao je EXIT nastao kao posljedica društvenog aktivizma, te da je ovo jedan od načina da pokažu svoju društvenu odgovornost.

-Velika nam je čast što će ovako veliko svjetsko ime organizovati humanitarnu žurku za pomoć ugroženima od poplava i što će mjesec dana nakon smirivanja situacije podsjetiti svjetsku javnost na nesreću koja je zadesila region, kazao je Kovačević na koktelu koji je održan sinoć u Dukljanskim vrtovima povodom promocije Sea Dance festivala.

Predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović da se raduje prijateljstvu između Budve i Novog Sada, te da je ono dalo podsticaj da se kreira autentični turistički proizvod kroz najbolje manifestacije.

2106prvi
-Budva je prepoznata kao domaćin mnogih velikih zvijezda i stekli smo imidž dovoljno da isprovociramo prijatelje iz EXIT-a i da plod bude današnje partnerstvo. Vjerujem da će EXIT već od ove godine dati potvrdu ovoga i doprinos Budvi veći nego što su davali Madona i Rolingstonsi, istakao je Rađenović.2106nto
Predsjednik NTO Saša Radović kazao je da predivan ambijent koji pružaju Dukljanski vrtovi, činjenica da je naša zemlja prepoznata kao jedan od deset najboljih svjetskih destinacija, te brend kakav je EXIT, garantuju tri nezaboravna dana na Jazu.

2106seadance2

Festival EXIT biće održan od 10. do 13. jula u Novom Sadu, a njegov nastavak EXIT- Sea dance od 15. do 17. jula.

Glavna bina, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXIT-a. Na glavnoj bini Sea Dance festivala prvog dana biće glavne zvijezde Džej Kej i Jamiroquai. U sredu, 16. jula, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj bini predstaviće se čuveni EXIT X-Bass program, koji se već drugu godinu realizuje sa najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svetu, čuvenim UKF-om.

2106presss
Glavna bina nalaziće se na plaži Jaz, dok će se u okviru iste manifestacije održavati i žurke na Velikoj plaži kod Ade Bojane, kao i u starim gradovima Kotora i Budve.

EXIT je ove godine osvojio najprestižniju festivalsku nagradu, Najbolji evropski festival, uz pomoć glasova više od 620.000 ljudi iz cijelog svijeta, u konkurenciji od 360 festivala iz 34 zemlje.

GOLD VIP karta po cijeni od 200 eura uključuje ulaz za sva tri dana Sea Dance festivala na Jazu i pristup Duklanskim vrtovima; ulaz na humantirane večeri, kao i Sea Dance dobrodošlicu.

Platinum VIP od cijeni od 1.000 eura uključuje ulaz za sva tri dana festivala, ulaz na humanitarne večeri, sto, večeru i šampanjac za dvoje, kao i pristup Platinum terasi restorana Dukljanski vrtovi.

A.S.

 

Portal Analitika