Politika

MUGOŠA: DPS niko ne može ucjenjivati

2006Miomir_Mugosa
D
emokratsku partiju socijalista (DPS) niko ne može ucjenjivati oko formiranja vlasti u Glavnom gradu, rekao je gradonačelnik Miomir Mugoša, ocjenjujući da on ne može biti prepreka za formiranje koalicije sa Socijaldemokratskom partijom (SDP).

MUGOŠA: DPS niko ne može ucjenjivati
Portal AnalitikaIzvor


Mugoša je rekao da on ne učestvuje u pregovorima i da želi da se to što prije završi, javlja Mina.



“Poslije 17 godina koalicione saradnje na državnom i deset godina na lokalnom nivou, sjetili su se da prave retrospektivu. Slobodno neka izvole, sve ih čeka složeno i dokumentovano”, kazao je Mugoša, komentarišući zahtjev SDP-a da se preispitaju sve njegove odluke, ukoliko DPS želi koaliciju u Podgorici.



“SDP pod parolom evropskih integracija zamjenju teze i ustvari želi da budu supstitut institucija”, kazao je Mugoša novinarima.



Mugoša je kazao da se nikad nije krio iza bilo koje partije ili institucije i da za svoj rad i potpis odgovara samo on.



“Neka izvole. Mada znam da je posebna aktivnost pojedinih državnih organa i anonimno i neanonimno, i ne sve po propisima, usmjerena da pronađu nešto od tih aktivnosti kako bi imali tekstova za medije i stavili me u kontekst onoga ko bi trebalo da odgovara”, kazao je Mugoša.



On je istakao da će sa ponosom odgovarati za sve što je radio u Glavnom gradu, poručujući a svako ko gubi ima pravo da se ljuti.

foto: rtcg.me

Portal Analitika