Ostalo

JK „Delfin“ dobio podršku Luštica Divelopment

okjedrilicari
T
ivatski jedriličari iz kluba „Delfin” dobili su vjetar u leđa za pripreme tokom nove sezone. Kompanija Luštica Divelopment AD potpisala je danas ugovor osponzorstvu sa ovim jedriličarskim klubom, u vrijednosti od 10 hiljada eura, za program jedriličara Igora Lesa. Ova sredstva čine dio programa podrške razvoju lokalne zajednice kroz društveno odgovorne projekte, a kompanija je do sada na ovom polju uložila preko pola miliona eura.

JK „Delfin“ dobio podršku Luštica Divelopment
Portal AnalitikaIzvor

U toku više od šezdeset godina postojanja, jedriličari Delfina su učestvovali na brojnim regatama i osvojili mnoga priznanja. Klub danas broji oko dvije stotine ljubitelja jedrenja, među kojima su i članovi reprezentativne selekcije Crne Gore. Igor Les je do sada postigao značajne rezultate među kojima su Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2012. godine kada je bio 12-ti, a prošle godine je postao prvak Balkana.

Igora Lesa u septembru očekuje svjetsko prvenstvo, za koje se već priprema. „Luštica Divelopment želi da bude sastavni dio lokalne zajednice i trudićemo se da uvijek budemo podrška na putu daljeg razvoja, a od Igora Lesa svakako očekujemo dobre rezultate na svjetskom prvenstvu“, saopšteno je iz kompanije.

 

 

Portal Analitika