Muzika

SEA DANCE: Urban&4, Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Kiril Džajkovski...

urbannn
E
gzit avantura obogatila je svoj program novim, poznatim imenima koja će nastupiti na budvanskoj plaži Jaz od 15. do 17. jula, i time dodatno obradovala sve ljubitelje ovog festivala.

SEA DANCE: Urban&4, Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Kiril Džajkovski...
Portal AnalitikaIzvor

Pored već najavljenih zvijezda kao što su Jamiroquai, "Underworld" i "Example", na Sea dance dolaze: Klingande,Tara Mekdonald, Huan Atkins, Kiril Džajkovski i TK Wonder, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddytm, Eyesburn, Rambo Amadeus, Urban&4 i Who See, pa tako publiku očekuje fenomenalan program.

Od navedenih gostiju iznenađenja, najzvučniji je svakako Klingande, iza čijeg imena se krije dvadesetčetvorogodišnji Francuz Sedrik koji predstavlja jedno od najpopularnijih novih imena elektronske scene.

Svjetski uspjeh ovom mladom sastavu je donio veliki hit “Jubel”, koji je za kratko vrijeme dostigao preko 40 miliona pregleda na Jutjubu, a svoju muziku podijeliće s publikom Sea Dance festivala u utorak, 15. jula, a njegov nastup predstaviće savršeno finale večeri na kojoj će nastupiti glavna zvijezda festivala Jamiroquai.

Blic.rs

Portal Analitika