Fudbal

UEFA "A" diploma za Milorada Pekovića

PekovicUEFA17.06
Š
kola za trenere FSCG izdala je UEFA "A" diplomu Miloradu Pekoviću, proslavljenom reprezentativcu Crne Gore, koji je juče uspješno odbranio diplomski i praktičan rad.

UEFA "A" diploma za Milorada Pekovića
Portal AnalitikaIzvor

Peković je pred tročlanom komisijom sastavljenom od direktora Škole Dr Nika Raičkovića, Nikole Rakojevića i Borisa Ljutice uspješno odradio praktični dio rada koji je obuhvatio problem slabe saradnje veznih igrača sa napadačima u sistemu 1-4-4-2 sa kandidatima pete generacije za UEFA "B" diplomu koji su prije dva dana u Tivtu počeli realizaciju trećeg semestra. Tema diplomskog rada crnogorskog internacionalca bila je "Uloga i značaj dva centralna vezna igrača u sistemu 1-4-4-2 i takmičarski mikrociklus Fudbalskog kluba Hanza Roštok".

Tokom realzacije trećeg semestra kandidata za UEFA "B" diplomu predviđena je i odbrana dva diplomska rada za UEFA Pro licencu - danas će rad braniti Dragan Kalezić, dok će sjutra diplomski rad za najveće trenersko zvanje braniti Vladan Tomić. Odbrane oba rada počeće u 19 časova u hotelu "Palma" u Tivtu.

Portal Analitika