Fudbal

Podolski: Pobjeda za Šumahera

podolskiiii
Nj
emački fudbaler Lukaš Podolski posvetio je pobjedu nad Portugalom sa 1:0 svom prijatelju Mihaelu Šumaheru, koji se probudio iz kome, prenose sportski portali.

Podolski: Pobjeda za Šumahera
Portal AnalitikaIzvor

Podolski, koji je u igru ušao u 82. minutu, rekao je da njemački tim sa oduševljenjem primio vijest da se Šumaher probudio iz kome i da je iz bolnice u Grenoblu prebačen u rehabilitacionu kliniku.

Legendarni Njemac je bio u komi od 29. decembra, kada je doživio nesreću na skijanju, a juče su konačno stigle ohrabrujuće vijesti.

- Bilo je važno za nas da čujemo vijest da je izašao iz bolnice. Bolje mu je i to je zaista dobra vijest. Kada čujete takvu vijest o dobrom prijatelju, to vam uvijek pomaže, a nama je dala dodatnu energiju. On je dobar čovjek i ujedno je lud za fudbalom. Možda je gledao utakmicu ili je saznao za rezultat. Ako osvojimo titulu, to će biti koliko za njega, toliko i za nas same - rekao je Podolski.

Podolski je posljednjih mjeseci igrao u kopačkama koje su bile posvećene Šumaheru, a takav slučaj je bio i na meču sa Portugalom.

Naredni meč njemačku reprezentaciju očekuje u subotu od 18 časova u Fortalezi, kada će im rival biti Gana.

Portal Analitika