Zabava

Kada gimnastičarka otkrije blagodeti joge

1706Amanda1
A
ustralijska gimnastičarka Amanda Bisk je bila veoma uspješna skakačica s motkom ali je na vrhuncu karijere morala da se povuče zbog hroničnog zamora. U međuvremenu je otkrila jogu koja joj je popravila fleksibilnost tijela i učinila je zdravijom.

Kada gimnastičarka otkrije blagodeti joge
Portal AnalitikaIzvor

Ogroman broj fanova Amanda je stekla zahvaljujući fotografijama koje postavlja, a koje prikazuju koliko je njeno tijelo fleksibilno.

Ova Australijanka iz Perta se svakodnevno fotografiše u zanimljivim pozama i uglavnom na mjestima u prirodi što doprinosi popularnosti njenih fotografija.

Bivša spotistkinja je naporno radila da bi održala dobru formu. Naime, prije tri godine, na vrhuncu karijere dijagnostikovan joj je hronični zamor zbog čega je propustila da predstavlja svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Londonu.

1706Amanda2Tada se okrenula Instagramu i otkrila je jogu, a to je u tim trenucima jedino mogla da vježba zbog njenog stanja.

Kako joj se zdravlje popravljalo tako je postajala sve bolja u izvođenju joge, ali i objavljivanju fotografija na Instagramu.

Njen profil privukao je pažnju, ne samo osoba koje vode računa o zdravlju i izgledu, nego i sportskih profesionalaca i proizvođača sportske odjeće.

"Kada počinjete nešto novo, obično na početku ne krene dobro, zato činite male korake", kaže Amanda koja je stekla veliku popularnost i sačuvala dobar izgled zahvaljujući jogi.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika