Politika

SNP u Herceg Novom isključio četiri odbornika

1706SNP
B
ivši odbornici Socijalističke narodne partije SNP Herceg Novog Zorica Gavrilović, Bogdan Kočetanović, Vladimir Mračević i dr Predrag Anđelić više nisu članovi SNP-a, odlučeno je na sastanku OO SNP-a, saznaju Dnevne novine.

SNP u Herceg Novom isključio četiri odbornika
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima Dnevnih novina inicijatori protjerivanja odbornika na preksinoćnjem sastanku bili su "zamrznuti" odbornici SNP-a Špiro Živković, Božo Ukropina i Ljiljana Bojanić.

Naime, to su odbornici koji su na posljednjem zasijedanju lokalnog parlamenta istupili iz SNP-a, dok se, kako su tada naveli, ne riješe unutarpartijski problemi. Međutim, izgleda da su se predomislili.

Zorica Gavrilović za Dnevne novine je kazala da još nije dobila zvanični dokument da više nije član partije.

"Još zvanično nisam dobila dokument sramnu, neelegitimu i prije svega ishitrenu odluku Opštinskog odbora SNP-a, ali sam informisana" tvrdi Gavrilović.

Ona je poručila da nije nimalo iznenađena "jer je izbacivanje najavljeno na klubu odbornika SNP-a uoči trećeg nastavka 17. redovne sjednice Skupštine opštine".

Bogdan Kočetanović je takođe potvrdio da nije još dobio zvanični dokument da je izbačen iz partije, ali je istakao da će se oglasiti čim dobije konačnu odluku Opštinskog odbora SNP-a.

Konačan sud o razrješenju daće predsjednik SNP-a Srđan Milić.

Izvor: Dnevnenovine

Portal Analitika