Vaterpolo

PASKOVIĆ: Na Brazil bez potcjenivanja!

1304vjekoP
Ajkule“ od danas do nedjelje igraju završni turnir Svjetske lige u Dubaiju. Vjekoslav Pasković je optimista pred prvi meč koji Crna Gora u grupi „A“ igra sa selekcijom Brazila i u izjavi za Portal Analitika kaže da je cilj osvajanje medalje.

PASKOVIĆ: Na Brazil bez potcjenivanja!
Portal AnalitikaIzvor

- Završni turnir Svjetske lige biće dobra priprema za Evropsko prvenstvo u Budimpešti. Već smo odradili tri treninga, uključujući jednu teretanu, tako da će nam svaka utakmica na ovom turniru dobro doći da polako uđemo u određenu formu koja je planirana za ovaj period - kazao je Pasković za Portal Analitika.

On dodaje da dolaskom Ratka Rudića na kormilo Brazila, ova selekcija zavrjeđuje respekt.

- Što se tiče današnje utakmice sa Brazilom, treba spomenuti da dolaskom Ratka Rudića na mjesto selektora Brazil zavrjeđuje respekt. Nadam se da ih nećemo potcijeniti, nego da ćemo od početka pokazati svoj kvalitet - navodi Pasković.

Kao cilj turnira, on ističe osvajanje medalje.

- Kada je u pitanju cilj na turniru, naravno da očekujemo medalju. Bilo bi lijepo nastaviti pripreme za EP u dobrom raspoloženju - zaključio je Pasković.

Utakmica sa Brazilom je na programu u 16 sati i 30 minuta. U drugom kolu „ajkule“ igraju sa Srbijom sjutra od 15:10h, a u posljednjem 18. juna sa Kinom od 16:30h. U grupi B igraće Amerika, Mađarska, Kanada i Australija.

A.P.

Portal Analitika