Zabava

Otkriven datum vjenčanja Novaka i Jelene

djoleeJelkaaa
J
edan od najboljih svjetskih sportista Novak Đoković i njegova vjerenica Jelena Ristić poslije osam godina zabavljanja vjenčaće se na Svetom Stefanu u srijedu, 9. jula, objavio je B92.

Otkriven datum vjenčanja Novaka i Jelene
Portal AnalitikaIzvor

Popularnog Noleta prvo očekuje turnir na Vimbldonu, na kojem želi da osvoji titulu kao 2011. godine, a potom će reći "da" svojoj dugogodišnjoj djevojci.

Svadbena ceremonija uz prisustvo porodice i prijatelja održaće se na Svetom Stefanu. Novak je detalje oko organizacije prepustio porodici i vjerenici Jeleni, a ona je angažovala agenciju koja se bavi organizacijom vjenčanja. Buduća mlada je u drugom stanju i želi da sve bude savršeno.

"Znate kakve su žene, njima je taj dan najvažniji u životu. Neka bude kako želi mlada. Ko će poslije cijeli život slušati pridike ako vjenčanje ne prođe kako ona želi", našalio se Novak u razgovoru s francuskim novinarom.

Drugog tenisera svijeta od 23. juna očekuje Gren slem u Londonu, koji se smatra nezvaničnim prvenstvom svijeta, a ove nedjelje se odmara s drugovima na Ibici. Vimbldon se završava 6. jula i Đoković svakako želi da ostane tamo do kraja i podigne pehar namijenjen šampionu, kako je bilo 2011, kada je postao svjetski broj jedan.

Đokovići su unaprijed zakupili apartmane na jednom od najluksuznijih ljetovališta na Jadranskom moru, obezbjeđenje će biti na najvišem nivou i niko bez pozivnice neće moći da priđe Svetom Stefanu.

Da podsjetimo, Novak i Jelena vjerili su se u septembru prošle godine, poslije osam godina veze. Tada je Nole u šali rekao svojoj dragoj da "uživa dok može, jer će uskoro biti Đoković“.

Novak i Jelena će u oktobru dobiti prvo dijete i jedva čekaju da se ostvare u najvažnijoj ulozi u životu.

"Jedva čekam da mijenjam pelene i da ne spavam noćima. Znam da će to biti veoma teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom periodu“, pričao je nedavno Đoković.

Portal Analitika