Politika

KRIVOKAPIĆ: Uskoro sporazum o državnim granicama sa BiH

0906Ranko-Krivokapic
C
rna Gora i Bosna i Hercegovina (BiH) uskoro će potpisati sporazum o državnim granicama, i tako biti prve dvije zemlje bivše Jugoslavije koje će to pitanje riješiti, rekao je predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić.

KRIVOKAPIĆ: Uskoro sporazum o državnim granicama sa BiH
Portal AnalitikaIzvor

On je, u razgovoru sa odlazećim ambasadorom BiH, Izmirom Talićem, kazao da su odnosi Crne Gore i BiH dobri i dodatno ojačani dijeljenjm zajedničkih evro-atlanskih ciljeva.

Krivokapić se zahvalio Taliću na ličnom doprinosu održavanju i dodatnom unaprijeđenju dobrih odnosa Crne Gore i BiH, prenosi MINA.

“Dvije države će uskoro potpisati sporazum o državnim granicama,i tako biti prve dvije države bivše Jugoslavije koje su to pitanje riješile. To je rezultat koji služi kao pravi primjer dobrih odnosa i konstruktivnog dijaloga” rekao je Krivokapić, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Krivokapić je prenio Taliću želju crnogorskih građana da BiH što prije sanira posljedice katastrofalnih poplava, navodeći da mogu u tome računati na pomoć Crne Gore.

Talić je kazao da ga raduje uzajamna podrška dvije države na evro-atlanskom putu i zahvalio Krivokapiću na saradnji tokom njegovog službovanja u Crnoj Gori.

 

 

Portal Analitika